Analize de laborator si Dermatologie - Royal Vet Braila

Analize

Analize laborator

Cabinetul veterinar Royal Vet efectueaza o gama extrem de variata de analize de laborator pentru animalele de companie. Laboratorul este dotat cu aparatura si instrumentar de ultima generatie, la standarde occidentale. Recoltarile si analizele sunt efectuate cu atentie si pricepere de catre un personal cu foarte multa experienta in domeniu.
Analizele biochimice si hematologice pot fi de multe ori extrem de necesare si urgente. Rezultatele permit un bun management si un ajutor de cele mai multe ori absolut necesar in stabilirea unui diagnostic cat mai rapid si cat mai exact.

1. DE SANGE

  • hemoleucograma
  • examen biochimie sangvina
  • hematologie
  • teste serologice rapide pentru depistarea unor boli infecțioase (parvoviroze,jigodia sau boala Care, dirofilarioza, babesioza, giardia, etc)
  • colorații uzuale sau speciale din frotiuri de sange

2. DE URINA:

  • biochimic, sediment, urocultura

3. DERMATOLOGICE

  • raclate cutanate (din cruste, fire de par, secreții) insoțite de bacteriologice cu antibiograma, micologice, parazitologice

Testimoniale Clienti

Ne bucuram ca exista in zona Galati – Braila un aparat atat de performant care ne-a ajutat in salvarea vietii catelusului nostru Lord care a suferit un accident de masina.

Familia Petrache

Galati

Pisica mea „Kitty” este mereu rasfatata la acest salon! Vin aici periodic cu pisicuta mea pentru servicii de infrumusetare, adica tunsoare de intretinere, spalat si periat. Desi nu este prea blanda la atingere in mod normal, aici se linisteste si toarce ca o adevarata felina.

Valentina S.

Braila

M-am bucurat tare mult cand s-a deschis Royal Vet la noi in Braila, pentru ca in sfarsit am aproape de casa un cabinet veterinar bine dotat. Cel mai incantata sunt ca are si un pet shop care vinde hrana de calitate si accesorii pentru pisica mea.

Mariana I.

Braila

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recenzii Analize
Average rating:  
 0 reviews