Anestezia inhalatorie - Royal Vet Braila

Anestezia inhalatorie

De azi inainte, nu mai e nevoie sa va ingrijorati ce anestezie este folosita la operatia realizata animalului dumneavoastra: cabinetul Royal Vet foloseste cea mai moderna anestezie existanta, cea inhalatorie cu sevofluran, animalul fiind intubat pe tot timpul operatiei. Iar experienta pe care o avem in aceasta tehnica de anestezie ne permite sa oferim cea mai sigura anestezie din Braila

Anestezia inhalatorie reprezinta cea mai sigura si rapida metoda pentru trezirea companionului tau dupa o interventie chirurgicala, fie ea simpla sau complexa.

Principalele avantaje ale anesteziei inhalatorii sunt:

  • trezirea rapida (in cateva minute), in cele mai multe cazuri animalul fiind capabil sa se deplaseze pe picioarele lui dupa operatie, lucru imposibil dupa o anestezie clasica, injectabila, care mentine animalul intr-o stare de confuzie temporara post-operatorie.
  • solicitarea redusa a ficatului si a rinichiului (anestezicul nu este eliminat prin metabolizare si excretie, ci prin simpla respiratie – spontana sau fortata – in principal, recuperarea post-operatorie fiind astfel mult facilitata;
  • analgezie totala (lipsa oricarei perceptii a durerii pe durata anesteziei, respectiv a narcozei profunde).

Testimoniale Clienti

Ne bucuram ca exista in zona Galati – Braila un aparat atat de performant care ne-a ajutat in salvarea vietii catelusului nostru Lord care a suferit un accident de masina.

Familia Petrache

Galati

Pisica mea „Kitty” este mereu rasfatata la acest salon! Vin aici periodic cu pisicuta mea pentru servicii de infrumusetare, adica tunsoare de intretinere, spalat si periat. Desi nu este prea blanda la atingere in mod normal, aici se linisteste si toarce ca o adevarata felina.

Valentina S.

Braila

M-am bucurat tare mult cand s-a deschis Royal Vet la noi in Braila, pentru ca in sfarsit am aproape de casa un cabinet veterinar bine dotat. Cel mai incantata sunt ca are si un pet shop care vinde hrana de calitate si accesorii pentru pisica mea.

Mariana I.

Braila

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recenzii anestezie inhalatorie
Average rating:  
 0 reviews