Despre cabinetul medical veterinar - Royal Vet Braila

Despre cabinetul medical veterinar Royal Vet

Scurt istoric despre cabinetul veterinar Royal Vet

Cabinet Veterinar, centru de radiologie digitala, salon de frizerie / cosmetica canina si felina, magazine de pentru animale tip Pet Shop si punct farmaceutic veterinar, au luat fiinta in Braila din dragoste pentru animale, la initiativa medicului veterinar Mihai Isvoranu.
Va stam la dispozitie cu toata gama de servicii veterinare, cabinetul fiind dotat cu aparatura ultramoderna de ultima generatie achizitionata prin accesarea de fonduri europene.

Medicii nostri sunt intr-o perfectionare continua, fiind la curent cu noutatile in domeniu medicinei veterinare.
Pe langa serviciile medicale va oferim produse farmaceutice, diete, produse cosmetice, accesorii si hainute trendy.
in cabinetul nostru va intampina o echipa tanara, entuziasta si profesionista, avand ca obiectiv principal sanatatea prietenilor nostri necuvantatori.
Acestia sunt tratati cu grija si afectiunea pe care o merita un adevarat membru al familiei dumneavoastra.

De ce sa ne alegi?

Profesionalism
Experienta
Dotari
Dragoste pentru animale

Testimoniale Clienti

Ne bucuram ca exista in zona Galati – Braila un aparat atat de performant care ne-a ajutat in salvarea vietii catelusului nostru Lord care a suferit un accident de masina.

Familia Petrache

Galati

Pisica mea „Kitty” este mereu rasfatata la acest salon! Vin aici periodic cu pisicuta mea pentru servicii de infrumusetare, adica tunsoare de intretinere, spalat si periat. Desi nu este prea blanda la atingere in mod normal, aici se linisteste si toarce ca o adevarata felina.

Valentina S.

Braila

M-am bucurat tare mult cand s-a deschis Royal Vet la noi in Braila, pentru ca in sfarsit am aproape de casa un cabinet veterinar bine dotat. Cel mai incantata sunt ca are si un pet shop care vinde hrana de calitate si accesorii pentru pisica mea.

Mariana I.

Braila