Pet Shop - Royal Vet Braila

Pet Shop

ROYAL VET Brăila vă pune la dispoziție un pet shop plin cu hrană și accesorii pentru animale de companie, indiferent că este vorba de câini, pisici, păsări, reptile, pești sau rozătoare.

ROYAL VET Brăila vă pune la dispoziție un pet shop plin cu hrană și accesorii pentru animale de companie, indiferent că este vorba de câini, pisici, păsări, reptile, pești sau rozătoare.

De asemenea, în cadrul acestui pet shop veți putea găsi și produse farmaceutice pe care le puteți folosi în tratarea diverselor probleme digestive, de articulație, afecțiuni ale pielii, alergenice etc., toate la cele mai avantajoase oferte și cele mai mici prețuri din oraș.

Știm cât greu poate fi să vă gestionați timpul în așa fel încât să vă puteți ocupa eficient atât de îngrijirea familiei cât și a animalelor de companie. Tocmai de aceea ne-am gândit că ar fi de ajutor pentru stăpânii de animale ca în cadrul clinicii veterinare să puteți beneficia atât de consultație și tratamente de specialitate, de cosmetică canină sau felină, precum și de un pet shop bine aprovizionat cu produse de cea mai înaltă calitate.

Așadar, dacă trebuie să ajungeți neapărat cu animalul la consult, dar nu mai aveți timp să mai străbateți orașul în căutarea hranei, accesoriilor sau tratamentului, puteți apela rapid la serviciile pet shop-ului nostru, fără a mai pierde timp inutil prin alte părți.

Ce puteți achiziționa din pet shop?

Accesorii

Orice animal are nevoie de distracții, mai ales dacă stă mai tot timpul singur acasă. Așa cum un copil are nevoie de diverse obiecte și jocuri pentru a-și dezvolta capacitățile cognitive, așa și unui animal trebuie să îi acordați atenția cuvenită din acest punct de vedere.

Lese, zgărzi, mingiuțe, rățuște și tot felul de jucării specifice sunt pregătite să îl distreze pe animăluțul dumneavoastră și pe toate le puteți găsi la noi, într-o gamă extrem de variată și la prețuri pentru toate buzunarele.

Hrană

Dacă hrana pentru cățel sau pisică o puteți găsi în mai multe locuri, chiar și la magazinul de lângă casă, animalele de companie mai rare – păsări, reptile, pești, rozătoare – nu se bucură de aceleași privilegii.

Așadar, dacă ai rămas fără mâncare pentru iguană sau hamster, află că la noi poți să găsești tot ceea ce le trebuie. Vino direct aici și fă-ți proviziile necesare pentru a nu mai pierde timp inutil încercând să găsești un alt pet shop prin oraș.

În plus, dacă animalul tău are nevoie de un tip de hrană mai special, la noi în pet shop poți să găsești diverse tipuri de hrană, pentru nevoile diferite ale fiecărui animal în parte.

Îmbrăcăminte

Îți place să îți îmbraci animalul în cele mai trăsnite costume sau vremea de afară impune purtarea anumitor hăinuțe? Aici găsești o gamă variată de haine pentru animalele de companie, de la cele mai mici, la cele mai mari dimensiuni. De ce să cauți în altă parte când la noi în pet shop găsești tot ceea ce îți dorești?

Toate hainele sunt fabricate din materiale de calitate, pentru a nu crea disconfort animalului care le poartă și pentru a permite pielii să respire. Așa cum pentru noi căutăm articole de îmbrăcăminte din țesături naturale, la fel ar trebui să procedăm și în cazul animalelor de companie pentru că și ele merită toate atenția, grija și iubirea noastră.

Produse farmaceutice

De la șampoane și produse antiparazitare și până la tratamente pentru afecțiuni ale pielii sau alte boli cu care s-ar putea confrunta animalul dumneavoastră – pe toate le găsești la noi în pet shop. Astfel, dacă mergi la o consultație și medicul veterinar îți recomandă pentru animal o anumită medicație, o poți achiziționa rapid, direct din pet shop.

În afară de acestea, tot timpul veți putea descoperi produse noi, menite să vă ajute în demersul dumneavoastră de a vă îngriji și trata în mod corespunzător animalul de companie care, credem noi, a devenit deja un membru al familiei căruia vreți să îi oferiți tot ceea ce este mai bun.

Astfel, așa cum spuneam și mai sus, trebuie să știți că absolut toate produsele comercializate de noi sunt de cea mai bună calitate pentru că animalul dumneavoastră merită tot ce e mai bun. În plus, atunci când vine vorba de hrană sau medicamente chiar nu este indicat să faceți rabat de la calitate și să alegeți corespondentul acestora, la prețuri mult mai mici.

Încercând să economisiți niște bani, veți ajunge să cheltuiți mult mai mult pentru a trata o eventuală afecțiune cu care s-ar putea confrunta animalul după ce a consumat hrană de proastă calitate sau a fost spălat cu un șampon care nu conținea cele mai bune ingrediente.

Testimoniale Clienti

Ne bucuram ca exista in zona Galati – Braila un aparat atat de performant care ne-a ajutat in salvarea vietii catelusului nostru Lord care a suferit un accident de masina.

Familia Petrache

Galati

Pisica mea „Kitty” este mereu rasfatata la acest salon! Vin aici periodic cu pisicuta mea pentru servicii de infrumusetare, adica tunsoare de intretinere, spalat si periat. Desi nu este prea blanda la atingere in mod normal, aici se linisteste si toarce ca o adevarata felina.

Valentina S.

Braila

M-am bucurat tare mult cand s-a deschis Royal Vet la noi in Braila, pentru ca in sfarsit am aproape de casa un cabinet veterinar bine dotat. Cel mai incantata sunt ca are si un pet shop care vinde hrana de calitate si accesorii pentru pisica mea.

Mariana I.

Braila

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recenzii pet shop
Average rating:  
 0 reviews