Vaccinari, deparazitari si microcipare - Royal Vet Braila

Vaccinari, deparazitari si microcipare

La cabinetul veterinar Royal Vet Braila, gasiti intotdeuna un medic veterinar dornic sa va ajute, oferindu-va sfaturi in legatura cu ingrijirea animalului (caine, pisica, iepure, porc de guinea, dihori sau pasari) in perioada pre si post vaccinare si care este cea mai corecta schema de vaccinare pentru companionul dumneavoastra.

Testimoniale Clienti

Ne bucuram ca exista in zona Galati – Braila un aparat atat de performant care ne-a ajutat in salvarea vietii catelusului nostru Lord care a suferit un accident de masina.

Familia Petrache

Galati

Pisica mea „Kitty” este mereu rasfatata la acest salon! Vin aici periodic cu pisicuta mea pentru servicii de infrumusetare, adica tunsoare de intretinere, spalat si periat. Desi nu este prea blanda la atingere in mod normal, aici se linisteste si toarce ca o adevarata felina.

Valentina S.

Braila

M-am bucurat tare mult cand s-a deschis Royal Vet la noi in Braila, pentru ca in sfarsit am aproape de casa un cabinet veterinar bine dotat. Cel mai incantata sunt ca are si un pet shop care vinde hrana de calitate si accesorii pentru pisica mea.

Mariana I.

Braila

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recenzii vaccinari, deparazitari si microcipare
Average rating:  
 0 reviews