Cosmetica felina si canina - Royal Vet Braila

Cosmetica felina si canina

Grija pe care o purtați animalului dumneavoastră de companie nu trebuie să se rezume doar la asigurarea hranei și adăpostului. În afară de aceste lucruri orice animal are nevoie de multă atenție și iubire și nu doar la nivel declarativ, ci și faptic.

Astfel, dacă aveți un cățel sau o pisică, trebuie să aveți grijă ca acesta să beneficieze în mod regulat de o toaletare completă.

Va oferim, într-un mediu familial și lipsit de stres pentru animalele dumneavoastră, servicii de întreținere utilizând cele mai moderne tehnici de cosmetizare canină și felina, produse și echipamente profesionale.

Grija pe care o purtați animalului dumneavoastră de companie nu trebuie să se rezume doar la asigurarea hranei și adăpostului. În afară de aceste lucruri orice animal are nevoie de multă atenție și iubire și nu doar la nivel declarativ, ci și faptic.

Astfel, dacă aveți un cățel sau o pisică, trebuie să aveți grijă ca acesta să beneficieze în mod regulat de o toaletare completă.

Va oferim, într-un mediu familial și lipsit de stres pentru animalele dumneavoastră, servicii de întreținere utilizând cele mai moderne tehnici de cosmetizare canină și felina, produse și echipamente profesionale.

Principalele servicii de care poate beneficia cu plăcere orice cățel sau pisică sunt:

  • Curățarea urechilor
  • Tăierea unghiilor
  • Tunderea blănii
  • Periere
  • Spălare

Chiar dacă aveți impresia că un animal trebuie lăsat să crească și să se desfășoare în voie și că toaletarea va distruge echilibrul natural al dezvoltării acestuia, trebuie să știți că acest lucru este complet fals și nerecomandat. Orice animal de companie trebuie ajutat să își mențină starea de sănătate și o toaletă corespunzătoare, indiferent că vorbim de un câine care aleargă deseori pe câmp ori de unul care preferă să roadă un papuc în confortul unui coșuleț pufos.

Unul dintre cele mai dăunătoare tratamente la care poate fi supus un animal de companie este să fie lăsat în voia sorții atunci când vine vorba de îngrijirea blănii și a unghiilor. O blăniță netunsă la timp va ajunge să se încâlcească, menținând astfel căldura și umiditatea, ducând la mirosuri neplăcute, roșeață și afecțiuni ale pielii. Vă puteți imagina cam cum se poate simți un astfel de cățel sau o pisică ajunse într-o astfel de stare?

Îngrijirea blănii

Blana tocită sau lipsa acesteia pe anumite porțiuni poate indica prezența unor probleme de sănătate ce trebuie investigate de medicul veterinar. Îngrijirea și întreținerea regulată a blănii animalului vă va permite să observați și să depistați din timp apariția unor eventuale probleme.

Pentru a evita un astfel de scenariu și pentru a nu vă face animalul de companie să se simtă mizerabil, este indicat ca în mod periodic să faceți o vizită la un salon specializat în cosmetică canină și/sau felină.

Așadar, dacă animalul are blana încâlcită și plină de ghemotoace sau dacă aveți nevoie doar de servicii de

întreținere, vă așteptăm la clinica veterinară Royal Vet, acolo unde vă așteaptă personal specializat în cosmetică și frizerie. În plus, medicii de la clinică vă vor da informații prețioase și extrem de utile despre cât de des este necesar tunsul animalului dumneavoastră, în funcție de rasă și de rata creșterii părului.

Îngrijirea unghiilor

Dacă nu sunt tăiate la timp, ghearele îi pot provoca disconfort și dureri câinelui dumneavoastră și îl vor deranja în timpul mersului. Din cauză că sunt prea lungi, acestea se pot rupe, infecta, incarna sau exfolia, în toate situațiile animalul având de suferit.

Pentru a nu ajunge într-o astfel de situație trebuie să știți că, în mod ideal și general, unghiile trebuie să fie tăiate la nivelul pernuțelor. Astfel, în momentul în care auziți că în timpul mersului unghiile animalului ating podeaua – acestea fac un zgomot specific atunci când vin în contact cu suprafețele – ori observați că se agață, trebuie să știți că este cazul să apelați la servicii de cosmetică.

Un câine cu ghearele netăiate la timp se va zgâria atunci când se va scărpina și va strica obiectele cu care intră în contact (va zgâria parchetul din casă, de exemplu), așa că cel mai indicat este să luați măsuri atunci când este cazul, pentru a evita toate aceste situații neplăcute atât pentru dumneavoastră cât și pentru animalul dumneavoastră de companie.

Îngrijirea urechilor

Îngrijirea urechilor este un alt aspect de care stăpânii de animale trebuie să țină cont. În general, se recomandă verificarea săptămânală a urechilor și curățarea acestora în mod regulat, atunci când se observă urme de murdărie sau ceară. În cazul animalelor cu urechile lăsate, se recomandă curățarea săptămânală a urechilor, nu doar verificarea acestora.

Menținerea curată a urechilor va permite medicului veterinar să observe anumite probleme de sănătate ce ar putea apărea la nivelul urechii animalului.

În cazul în care observați că animalul scutură des din cap, are iritații ori secreții la nivelul urechii și se scarpină excesiv, trebuie să consultați numaidecât un medic veterinar deoarece poate fi vorba de o infecție.

Pentru toate situațiile de mai sus este necesar să apelați la servicii profesionale de cosmetică, pentru a fi siguri că animalul dumneavoastră va primi cele mai bune îngrijiri și va fi toaletat conform nevoilor și particularităților sale.

Testimoniale Clienti

Ne bucuram ca exista in zona Galati – Braila un aparat atat de performant care ne-a ajutat in salvarea vietii catelusului nostru Lord care a suferit un accident de masina.

Familia Petrache

Galati

Pisica mea „Kitty” este mereu rasfatata la acest salon! Vin aici periodic cu pisicuta mea pentru servicii de infrumusetare, adica tunsoare de intretinere, spalat si periat. Desi nu este prea blanda la atingere in mod normal, aici se linisteste si toarce ca o adevarata felina.

Valentina S.

Braila

M-am bucurat tare mult cand s-a deschis Royal Vet la noi in Braila, pentru ca in sfarsit am aproape de casa un cabinet veterinar bine dotat. Cel mai incantata sunt ca are si un pet shop care vinde hrana de calitate si accesorii pentru pisica mea.

Mariana I.

Braila

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recenzii cosmetica felina si canina
Average rating:  
 0 reviews